domingo, 9 de diciembre de 2012

Pompeia i els seus misteris.

Fa uns anys els meus pares van decidir viatjar i fer un creuer. Vam parar en diferents llocs però uns dels millors i del que més m'enrecorde és Pompeia.

Tenia 7 anys i m'enrecorde com va ser una sorpresa per a mi perque és molt impactant el que va poder fer un volcà el 24 d'agost del 74 d.C.

El Vesubio va arrasar tota la ciutat de Pompeia i en el viatje vaig poder observar totes les restes d'una ciutat que anys abans hi vivia molta gent fent una vida normal.

El que més em va impactar va ser les restes de les persones que quedaven. Hi havia una dona embarassada i un nen. Fins i tot hi havia un gós.

Finalment dir-vos, que si teniu oportunitat d'anar a Pompeia de viatje que aneu, és un lloc molt interesant de vore i així podreu vore monuments romans com són el Foro, el Temple d'Apolo, els Termes Estabianas o el Teatre Gran.


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Templo_Apolo_Pompeya.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/Pompeje_teatr_wielki.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_SdtI82i271A/TOqtnNMfv6I/AAAAAAAAADA/Y_iUv3e6gCk/s1600/pompeya2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Pompeii_Forum.JPGAçí vos deixe un video amb una explicació més concreta sobre el que va passar el dia de la catàstrofe a Pompeia.No hay comentarios:

Publicar un comentario